Unicab ... zo begon het

Benny's ouders runnen al meer dan 25 jaar Roth Montage Kunststoftechniek. Een bedrijf dat een sterke naam heeft opgebouwd met het aanbrengen van kunststof wand- en plafondbekledingen bij bedrijven in de food sector. Eigenwijs als hij is, besloot Benny om zaken anders te gaan doen en voor zichzelf te beginnen.

Als er één iemand is, die weet dat ondernemen alles te maken heeft met vallen en opstaan, dan is hij het. Zijn zakelijk succes liet lange tijd op zich wachten. Totdat Benny met de sandwichpanelen die zijn ouders gebruikten voor o.a. het bouwen van koel- en vriescellen een nieuwe toepassing bedacht: rookcabines. Het was het juiste idee op het juiste moment. De vraag oversteeg het aanbod.

Na dit doorslaande succes bedacht en ontwikkelde Benny meerdere units zoals materiaalhokken en flexibele kantoorruimtes. Eerst alleen geleverd als ruw product, maar later ook voorzien van alle denkbare opties zoals plafonds, vloeren, verlichting en airconditioning. De basis voor Unicab was hiermee gelegd. En die basis staat nog altijd als een huis.