Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

BEL ONS

046-7600040

Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

Bel ons

046-7600040

HACCP RUIMTES

Unicab heeft veel ervaring met het uitvoeren van projecten in bedrijfsomgevingen die moeten voldoen aan de strenge normen van het HACCP-voedselveiligheidssysteem (Hazard Analysis and Critical Control Points). Wij kennen de hoge hygiënische eisen die in de Food-sector worden gesteld aan de ruimtes waarin voedingsmiddelen worden verwerkt, bewerkt en verpakt.

Gecertificeerde schone werk- en verwerkingsruimtes

Ook het gemakkelijk kunnen schoon houden van wanden, plafonds en werkvloeren is daarbij een absolute vereiste. Unicab bouwt turnkey schone ruimtes die het werken volgens de strenge HACCP-normen optimaal faciliteren.

HACCP-proof maken van bestaande ruimte

Heeft u geen compleet nieuwe ruimte nodig, maar moet een bestaande ruimte HACCP-proof worden gemaakt? Unicab kan een naadloze wand- en plafondbekleding aanbrengen in combinatie met het plaatsen van een vloeistofdichte, kunststof vloer. Onze kunststofwanden en kunststofplafonds zijn bestand tegen schimmels, bacteriën en schoonmaakmiddelen. Ze zijn volledig onderhoudsvrij en makkelijk te reinigen, zelfs met een hogedrukreiniger..

Weet u aan welke vereisten uw HACCP ruimte moet voldoen? Of weet u dat juist helemaal niet en begint u aan een compleet nieuwe uitdaging? In beide gevallen kunt u ons bellen. Grote kans dat u direct kunt spreken met Benny Roth. HACCP ruimte klinkt misschien ingewikkeld voor u, maar zo praten wij er niet over. Wij maken het begrijpelijk en begeleiden u in het totale proces: van ontwerp tot de ISO-certificatie van uw schone ruimte. Schakelt u Unicab in, dan krijgt u een turnkey opgeleverde HACCP ruimte. Perfect afgewerkt en volledig gebruiksklaar.

Turn key maatwerk oplossingen en PROFESSIONEEL advies