Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

BEL ONS

046-7600040

Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

Bel ons

046-7600040

Multifunctionele units

Inpandige kantoorunits volgens uw specificaties

Wat een metselaar in een week metselt, bouwen wij in één dag.

Wat we daarmee willen zeggen: op basis van sandwichpanelen bouwen wij in uw werkomgeving snel de ruimte die u nodig heeft. En bovendien op een flexibele en demontabele manier.

Deze panelen hebben een kern van EPS (geëxpandeerd polystyreen), maar kunnen ook gevuld worden met PIR, PUR of steenwol.

Het kernmateriaal is afhankelijk van de gestelde wensen en eisen van de klant. Zo zijn PUR en PIR voor een hogere isolatiewaarde en steenwol voor een hogere brandwerendheid.

Het welzijn van de gebruiker is heel belangrijk. Door rekening te houden met lichtinval, akoestiek en kleur, is de unit niet alleen functioneel maar ook aangenaam voor uzelf en uw personeel.

RAL kleur 9002 word het meest gebruikt, maar Unicab heeft een uitgebreid assortiment aan RAL kleuren. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Onze multifunctionele units kunnen worden voorzien van ramen, deuren, plafonds en vloeren. En uitgerust met alle gewenste opties op het gebied van verlichting, klimaatbeheersing en luchtbehandeling.

Blijft een Unicab-kantoorunit jaren op dezelfde plek staan: prima.

Moet een kantoorunit na een jaar worden gewijzigd of worden uitgebreid: geen probleem.

Moet een kantoorunit na twee jaar op een andere plek in uw fabriek worden neergezet: zo geregeld.

Dat is het voordeel van IFD (Industrieel,Flexibel en Demontabel) bouwen. Veranderen de wensen van de gebruikers of de functie van het gebouw: Unicab denkt mee en past de geleverde multifunctionele unit voor u aan. 

Ook als achteraf beschadigingen ontstaan, kunnen we deze panelen makkelijk vervangen.

Kantoorcontainer huren of kantoorunit bouwen?

Denk eens na over het volgende. Onze kantoorunits zijn niet te huur. Dus minder geschikt als noodoplossing. Maar… heeft u voor langere tijd behoefte aan extra ruimte of een meer afgescheiden ruimte? En is het gewenste aantal vierkante meters met standaardcontainers moeilijk realiseerbaar? Wij bouwen onze multifunctionele kantoorunits altijd klantspecifiek.

Dus precies zoals u het wilt hebben. U bepaald zelf de lengte, breedte en hoogte van de unit.

Turn key maatwerk oplossingen en PROFESSIONEEL advies