Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

BEL ONS

046-7600040

Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

Bel ons

046-7600040

Onze projecten

De inhoud van ons projectportfolio is al even divers als de toepassingsmogelijkheden van onze producten in industriële omgevingen. Met onze geluidsisolerende en brandvertragende sandwichpanelen realiseren wij de meest uiteenlopende projecten door heel Nederland, België en Duitsland.

Wij bouwen Kantoorunits, multifunctionele units, HACCP-ruimtes, cleanrooms, scheidingswanden, machine omkastingen, klimaattechniek, ventilatietechniek, sandwich dakbedekking en nog meer voor opdrachtgevers in diverse branches, waaronder de voedselverwerkende en farmaceutische industrie.

Project Permanento Raamdonksveer

De Unicab cleanroom unit kenmerkt zich onder andere door een lichte overdruk, waardoor stofdeeltjes makkelijk hun uitweg gaan zoeken. Daarnaast is deze uitgerust met een personeelssluis en filtersysteem om de luchtkwaliteit optimaal te beheren.

 

 

Hennig fahrzeugteile Weiterstadt kantoorunit

In grote productiehallen is vaak behoefte aan een (geluid)isolerende, stofvrije, multifunctionele kantoorunit. Specialisten van Unicab hebben voor iedere situatie een aangepaste oplossing.

 

Panalpina Weiterstadt

Unicab heeft voor deze klant een scheidingswand gebouwd in hun bedrijfshal.

SIVEELE Breda

Unicab heeft in een bestaande industriële hal een cleanroom/HACCP unit opgebouwd met een vloeroppervlakte van 200m2.

Volledig uitgerust met isolerende bedrijfsdraaideuren, LED verlichting, lucht en klimaatbeheersing en HACCP kunststofvloer.

Synex Synthetics Maastricht

Unicab heeft in samenspraak met de klant deze cleanroom zo ontworpen dat deze tevens rekening houd met de specifieke wensen van de klant op het gebied van gebruiksgemak, veiligheid en duurzaamheid.

GSI Weiterstadt scheidingswand

Unicab heeft voor deze huurder van een van onze partnerprojectontwikkelaars een scheidingswand gerealiseerd met een hoogte van 12 meter en een looplengte van 112 meter.

Laura Metaal Kerkrade

Unicab heeft voor deze klant een scheidingswand geplaatst met een speciale RAL kleur, aangezien de standaard RAL kleur teveel licht weerkaatst door de vonken die ontstaan bij het lassen.

Felderer GMBH Weiterstadt

Unicab heeft voor deze klant een scheidingswand ter opsplitsing van de bedrijfshal geplaatst. tevens zijn er snellooppoorten (sectionaal) aangebracht.

Turn key maatwerk oplossingen en PROFESSIONEEL advies 

MEER Projecten doorzoeken